Antònia Font anuncia una nova gira de teatres i auditoris pel 2024

El grup mallorquí tancarà la gira del 2023 per grans espais amb un concert al Palau Firal de Girona el proper dissabte 30 de  setembre 

Coincidint amb aquesta actuació, la banda fa públic un tour més intimista, que viatjarà per tot Catalunya i que a hores d’ara  ja té quasi 20 actuacions 

Les entrades per a tots els concerts es posaran a la venda el 3  d’octubre a les 11 del matí 

Coincidint amb la celebració del darrer concert de retorn d’Antònia Font als escenaris, el grup mallorquí anuncia una nova gira per teatres i per auditoris durant el 2024, que els portarà a viatjar per diversos punts de  la geografia catalana, valenciana i balear amb 16 concerts confirmats fins al moment. 

La banda fa pública aquesta nova gira abans de celebrar el seu darrer concert des  que han tornat als escenaris, temps durant el qual han passat per grans espais com  el Palau Sant Jordi, el Festival Primavera Sound o el Festival Cruïlla. L’últim concert  serà aquest dissabte, 30 de setembre, al Palau Firal de Girona en el marc del  Temporada Alta.  

Després dels seu disc més experimental, Vostè és aquí (2012), el grup Antònia Font es va separar de manera indefinida fins que el juny del 2021 una enorme lona al carrer  Mallorca -enmig de l’Eixample de Barcelona- insinuava que el grup tornava amb una  actuació al Primavera Sound.  

Després d’aquell concert, es va certificar el retorn dels mallorquins amb una gira de  concerts de gran format, on va quedar palès que les cançons d’Antònia Font havien  transcendit generacions i que el públic, durant la seva absència, havia mantingut viu el  seu llegat. 

Un any i mig després, Antònia Font ha comprovat que el retrobament amb el públic  -amb un desplegament tècnic de primer nivell i una gran motivació per part dels  músics- s’ha fet curt, i per això ara es presenta una nova gira que, tot i ser limitada a  un període de temps establert, ja s’augura copiosa i completa.