Vi Natural Fest a l’Aeroclub Empordà

Data: 21 d’octubre de 2023
Hora: De 16:00h a 00:00h
Lloc: Aeroclub Empordà (Torroella de Montgrí)
Entrades: https://linktr.ee/vinaturalfest

1a Edició del Vi Natural Fest

El Vi Natural Fest, un esdeveniment que celebra la passió pel vi natural, arriba a l’Aeroclub Empordà el proper 21 d’octubre. Aquesta festa, que té tots els ingredients per ser realment especial, començarà a les 16:00h i s’estendrà fins a mitjanit. Ofereix als assistents l’oportunitat d’explorar i gaudir de vins naturals (vins sense sulfitis ni additius).

Tastets de vi, gastronomia, música i vols en avioneta

El Vi Natural Fest presentarà una selecció de vins naturals proporcionats per Jaume Jordà i La Natural, dos reconeguts distribuïdors de Catalunya que recolzen projectes tant locals com d’altres regions. A més, en les primeres hores de la tarda, es realitzaran tastets de vi a càrrec d’ells.
A més del vi, els assistents podran gaudir de restaurants locals coneguts com Clara Begur, Funky Pizza i Antonia’s Burger. La música serà a càrrec de DJ’s destacats com Miqui Puig, Laura Put i Juligan DJ (de Love of Lesbian). Per a aquells que vulguin una experiència encara més completa, durant la màgica “hora aurada”, tindran l’oportunitat de fer vols en avioneta.

Per als nostàlgics de l’Aeroclub Empordà

L’Aeroclub de l’Empordà, després de molts anys sense organitzar cap “sarau”, obrirà les seves portes al públic per a aquesta ocasió especial. Molts dels nostàlgics que solien freqüentar les famoses festes d’estiu en aquest lloc tan privilegiat podran reviure-ho, tot
i que en un format molt més tranquil i en un horari més diürn. No obstant això, es mantindrà la mateixa màgia del lloc, amb el seu entorn i la seva espectacular posta de sol.

Una festa respectuosa amb el medi ambient

Una de les característiques més destacables del Vi Natural Fest és el seu compromís amb la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient. L’esdeveniment tindrà lloc dins del Parc Natural del Montgrí, i els organitzadors han pres mesures per garantir que la festa sigui respectuosa amb la fauna i l’entorn natural de la zona. Per tant, el volum de la música serà controlat per minimitzar els impactes.

No és un festival de música, és una festa del vi natural

És important destacar que el Vi Natural Fest no és un festival de música convencional, sinó una celebració que busca connectar les persones amb el vi natural, la gastronomia local i l’harmonia amb la natura. Amb una combinació de bona música, excel·lent gastronomia i vi sense additius, el Vi Natural Fest promet ser una experiència que cap amant del vi voldrà perdre’s. Les entrades (15€, amb una copa de vi inclosa) són limitades i estan disponibles a través del codi QR en el cartell oficial o en https://linktr.ee/vinaturalfest.